Aku Ingin Bercinta

28.10.16

Hai!

Cinta cinta cinta. Semua orang mesti mempunyai cinta. Pernah bercinta, cinta bertepuk sebelah tangan. cia cia cia.


Cinta indah bila kita mencintai seseorang, dan cinta kita itu berbalas. Kan?

Kadang-kadang, cinta tak berbalas pun indah bila kita tengok orang yang kita cinta tu bahagia, gembira, senyum. Haptuihh menyampah pulak tulis. It is true anyway, and it's the reality.

Jadi sekarang ni, aku takde laa in relationship dengan sesiapa, tapi rasa nak bercinta tu ada. Kejap ada, kejap takde. Tapi aku tak ingin pulak nak mencari. hahaha. Senang cakap, aku dah tak kisah. Maybe aku dah penat, atau dah tawar hati. Ecewahh. Tapi bila tengok drama Korea hati boleh berbunga-bunga.. maknanya hati aku belum tawar sangat la. :P

Inilah realiti kehidupan seorang engineer bujang yang lonely dan sunyi.

Last time aku pergi Jepun pada Jun lalu, I was in love with their people, especially the girls. Kawai desu! Memang kat Jepun aku rasa macam aku sedang dilamun cinta, walaupun aku tak pasti aku bercinta dengan siapa. Fuhhhhh. Next time aku pi Jepun, aku dah target nak mengorat awek kat satu restoran ni. hahaha kalau dapat pergi lagi lah :P

Kalau ada jodoh, adalah. Kalau takde takpe. (bunyi pasrah) Lagipun duit aku dah habis buat beli rumah, so nak kawen dalam masa terdekat is quite impossible for me.

Hmm, harap-harap dapatlah bertemu seseorang, yang boleh terima aku seadanya. (muntah)

P/S - Patah hati? Baru lepas break up? Jom layan drama Korea, konfem berbunga-bunga hati tu! :P

You Might Also Like

0 komen

Komen kalau korang manusia!

Like us on Facebook